2011. április 27., szerda

GoreFest 7.

 Szombathelyi barátaim hatalmas lelkesedéssel időt és energiát nem sajnálva művelik a death metal műfajt. A  koncertek családiasak, mindíg ugyan azok az arcok jönnek össze.



A Morgue 2005 őszén alakult Szombathelyen Sadist Angel néven, első hivatalos fellépésükre 2006-ban kerítettek sort, és rögtön át is keresztelték magukat. Számos saját rendezésű underground buli fűződik a zenekar nevéhez. 2008 végén jelent meg az első demó Fájdalom sötét folyosóján címmel. A tagok: Farkas Ádám (basszusgitár, vokál), Balogh Attila (gitár), Baráth Tibor (dob), Horváth ’Offa’ Balázs (vokál). Második demójuk, A pokol kapujában májusban jön ki.

A Vulva Throne Szlovéniából érkezik. Akik naprakészek a műfajt illetően, ismerhetik őket jól. 2003-ban alakultak Murska Sobotában, két év múlva kijött az első nagylemez Bukkake címmel. Erős szexuális töltet jellemző rájuk, kedvenc témájuk a nő. 18-as karikás szövegeikben nem kevés pornográf utalást hallhatunk – még jó, hogy nem magyarul – karakteres hangeffektek kíséretében.

Program :
20:00 Kapunyitás
21:00 Morfium (thrash metal- Jászárokszállás, 2006. óta először színpadon!!!)
22:00 Morgue (death metal józanok leszünk no comment :)
23:00 Vulva Throne (Slo - Murska Sobota - death-grind very brutal and sick)
00:20 Who sows the Violence, Reaps storm (Szombathely - Hc-grind jófféle!!)
.... Hajnalig ivászat és death metal van bazzeg !!!
Morgue
 A vendég szlovén zenekar egyik klippje :
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése